بهگزارش میراثآریا، فرید اصغری روز یکشنبه ۳۰ دیماه ۱۴۰۳ در گفتوگو با خبرنگاران، گفت: مسابقات فوتبال و والیبال یا تنیس روی میز همواره توسط هیئتهای مرتبط در حال برگزاری است اما همه مردم بهویژه افراد مسن ساکن روستاها امکان شرکت و یا تماشای راحت آن را ندارند به همین دلیل به دنبال برپایی جشنواره بازیهای بومی محلی برای دسترسی بیشتر اقشار جامعه هستیم.
رئیس هیئت ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی گلستان با اشاره به اینکه در هر جشنواره بازیهای بومی محلی برپایی در روستاها افزون بر هزار نفر از مردم برای تماشا و یا شرکت حضور دارند، گفت: با استقبال بسیار خوب مردم تمرکز خود را برگزاری مسابقات و جشنوارهها بومی و محلی در تمام هزار و ۱۰۰ روستای گلستان با حمایت خیران و مسئولان قرار دادهایم.
او از حمایت مالی وزارت ورزش و جوانان برای برپایی مسابقات مینیفوتبال جام پرچم ویژه ماه رمضان سال گذشته با شرکت بیش از ۱۲ هزار علاقهمند در کنار چندین هزار نفر تماشاچی در استان قدردانی و تأکید کرد: در صورت ادامه حمایتها اولویت اصلی برگزاری جشنواره بازیهای بومی محلی ازجمله کشتی گورش، کشتی با شال، هفتسنگ، کوکو، چوب کشی، طنابکشی، فوتوالی، قاقمه توپ و چوریک و دال پلان همراه با اجرای موسیقیهای آیینی است.
اصغری افزود: علاقه مردم گلستان به بازیهای بومی محلی به حدی بالاست که بهعنوان نمونه در جشنواره کشتی گورش در اردیبهشت بهمناسبت سالروز تولد مختومقلی در مراوهتپه افزون بر پنج هزار نفر برای تماشا حضور داشتند.
رئیس هیئت ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی گلستان از فعالیت نزدیکبه ۱۰ هزار ورزشکار سازمانیافته در رشتههای مختلف بومی و محلی در استان خبر داد و بیان کرد: هماینک این استان نمایندگانی در تیم ملی رشتههای چوبکشی، فوتوالی، کشتی گورش و کوکو بهعنوان بازیکن و مربی دارد.
رئیس هیئت ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی گلستان گفت: ۳۰۰ خانه ورزش روستایی در گلستان وجود دارد که ۲۶ مورد آن امسال افتتاحشده و تلاش داریم با حمایت دولت سال آینده ۵۰ خانه ورزش روستایی دیگر به بهرهبرداری برسد.
انتهای پیام/
نظر شما